And Less

And Less er et passioneret moderne brand, som skaber en sammenhæng mellem forskellige stilarter og generationer. And Less designer elegante kvalitetsprodukter, med henblik på at give et simpelt og moderne look samt en lækker oplevelse ved de behagelige produkter. And Less er under Nümph A/S, og har den stilbevidste og erfarne chefdesigner Tusnelda Block til at designe de spændende produkter.

And Less

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

And Less skabt med præcision

Tusnelda Bloch er chefdesigner for brandet And Less, og skaber kollektioner, hvor der bliver langt fokus på kombinationen mellem stil og attitude. Tusnelda og resten af teamet bag And Less har med fordel skabt en vision, som lyder på at skabe sammenhænge mellem generationer samt forskellige stilarter. Brandet er ejet af Nümph A/S, som står til grund for det brede fokus på virksomhedens politik ift. Arbejdsmiljø samt produkternes kvalitet.
Tusnelda Block har erfaringen inde for både Fashion design samt opbygning og udvikling af brands. Chefdesigneren har stor passion for hendes arbejde og vælger, til hver en tid, kvalitet frem for kvantitet, hvilket også afspejler sig i And Less produkterne.

And Less kvalitet og håndværk

Kvalitet og håndværk er en del af brandets omdrejningspunkt og sikre, at man altid får fat i et lækkert produkt, hvor kvaliteten rækker til en enhver forventning. Lækre og bløde tekstiler der gør oplevelsen til endnu mere end bare udseende. Kvaliteten er også med til at give produkterne et unikt og elegant look som, spiller godt sammen med den minimalistiske balance, som designeren bevæger sig indenfor. De miljømæssige principper træder også i kræft ved produkternes materialer, da And Less primært bruger tekstiler uden for mange kunststoffer. Hvilket altså også giver den lækre og behagelige følelse af de flotte stykker tøj. Her er And Less f.eks. gode til at designe enormt smarte kjoler som er behagelige både i kvalitet og facon.
Derudover er brandet gode til at designe skjorte som undgår den alt for stive syntetiske form, da størstedelen af tekstilerne er naturprodukter.

And Less design til den levende hverdag

And Less bygger meget på at kombinere både det elegante samt det klassiske. Derudover vil mærket på samme vis gerne bryde ud af normerne og hvad der normalt hører sammen, for at få et mere livligt look som passer til alle. I og med farvepaletterne som udgangspunktet for brandet, er meget nedtonet og minimalistiske, giver det et godt spil, ift. kombinationerne af de forskellige stilarter. Dette giver også en bred mulighed for forskellige stylings uanset alder. De skandinaviske farvenuancer lægger sig op ad And Less’ mission, som lyder på at skabe et univers hvor ”mindfulness hersker”. Heri opstår også meningen bag navnet And Less, som giver udtryk for ”Less is more”. Altså til trods for de neddæmpet farver og lige linjer, er produkterne fyldt med passion og attitude som får den moderne kvinde til, at føle det ungdommelige og det energiske.

Hos And Less finder du altså muligheder for at udforske din egen stil kombineret med udfordrende attituder som giver produkterne helhed og elegance. Hos Bruun Bruun er vi stolte af at kunne tilbyde et udvalg af And Less’ lækre og elegante produkter, designet med omtanke og passion.