Ahlvar Gallery

Ahlvar Gallery blev skabt i år 2013 og opdaterer konstant med tiden de ikoniske silkebluser for den urbaniserede kvinde. De kombinerer de elegante silkestykker til hverdagen med mere traditionelle klassikere – den svenske designer og grundlægger Frida Ahlvarsson ønsker at redefinere opfattelsen af tidløs beklædning.

Efter Frida Ahlvarsson havde arbejdet i mere end 10 år, som designer for andre brands besluttede hun sig for at følge hendes drømme og dermed skabe hendes helt eget brand. I mange år havde hun nemlig gået med disse tanker i sit hoved og drømt om dagen, hvor drømmen ville gå i opfyldelse. Hun ønskede at skabe den perfekte bluse, som kan bruges i et perfekt samspil med et par sorte bukser og dertil et par stiletter. En tidløs bluse, som hverken er for sød eller for damet. Den skulle være sensuel, men uden at overspille det. Selve hovedfokusset er på blusen. Feminine bluser med unikke sømme og snit, som kan adskille disse designs fra den helt enkle, det helt søde og adelige. Målet er, at designet skal føles veludført, men også ukompliceret og nem at bruge. En tidløs kollektion, der finder en perfekt balance mellem at være nem brugelig og unik.

Ahlvar Gallery

4 vare(r)

pr. side

4 vare(r)

pr. side

Ahlvarsson valgte silken fremfor andre materialer, da intet kan være mere bæredygtigt end tidløse silkebluser. Det er bluser, som du kan bruge dag og aften resten af dit liv, og bliver derfor en god investering. Brandet beskriver hun selv som værende et af de brands, der tilbyder feminine hverdags styles tilført en vis attitude – og selvfølgelig i forretningens ånd et brand, der skaber styles, som passer til alle stilbevidste kvinder.

Gå på opdagelse i brandet, der er inspireret af sociale interaktioner og rejser, som derfor har skabt mange forskellige indtryk til kollektionerne. En inspiration, der kommer fra alle Alhvarssons omgivelser og personer omkring hende.